Repmöte

Att spela i världens bästa band, för med sig en del privilegier. Till exempel så får man den stora äran att medverka på repmöte varannan tisdag, på Björknäs mycket glamorösa fritidsgård. När man schteker in på parkeringen möts man direkt av inte mindre än två fjällräven och 96jeansbärande rökande fjortisar, som står och skriker på varandra, som fjortisar gärna gör. Väl inne i byggnaden ser jag två människor, båda 89or. Jag häpnar. Den ena av dessa två pojkar gick i Cirkusklassen (ja, det fanns faktiskt en sådan) och kunde gå ner för trapporna - på händer. Det kan vara så att båda gick i cirkusklassen, men hur i HELVETE kan man hänga på björknäs fritidsgård i annat syfte än att spela musik där? Hursomhelst efter att ha lyssnat i 35 minuter på hurvida sladdarna borde hänga vid respektive instrument eller på hängare, så går jag hem. Grejen med inlägget var inte att jag ville skriva om att jag gick hem, utan jag vill hylla det bästa bandnamnet någonsin. Super Action Mega Destruction. Smaka på det. Ouch, så otroligt bra. Det skamliga med att just detta band som har detta fantastiska bandnamn, är att de inte förstår dess potential. De är typ 14åriga dödsmetallare och har det för att de tyckte att det lär hårt och koolt, men nu tycker de att det låter larvigt, och planerar ett namnbyte. Hur kan man överhuvudtaget fundera på att byta bort ett sånt fantastiskt bandnamn?

Jag har inte hört något med dem, så jag hittar på en låttitel.

Dagens låt är Super Destruction of the Mega Action med Super Action Mega Destruction

Det här är vår nya låt från plattan "Breakfast in bed", den heter "Bed and Breakfast"

Kommentarer
Postat av: sofie

om dom byter namn tänker jag knycka det och ta pant på det.

2008-02-06 @ 21:15:31
Postat av: Anonym

Du, det är paxat. Hur fan tar man PANT på ett namn föresten?

2008-02-06 @ 22:40:22
Postat av: Patrik P

JUSTE GUNNAR HUR FAN KUNDE DU SKRIVA FEL?!?! sjukt besviken

2008-02-08 @ 15:59:47
Postat av: Clara

haha, det är min kompis kompisars band. :P Dom suger!

Postat av: Gunnar

Patrik: det var väl sofie som skrev fel?
Clara: ADet tvivlar jag inte en sekund på; men känn på namnet: Som en avocado och pliladelphiatoast en lördag kvart i tre.

2008-03-29 @ 02:46:28
Postat av: Anonym

yo, jag råkar spela i bandet. 1. vi spelar inte dödsmetal. 2. vi har aldrig någonsin sagt att vi ska byta namn. 3. vem är du? 4. hur kan du säga att vi inte lever upp till vår potential om du aldrig har hört oss? 5. ja, det är nog det bästa bandnamnet någonsin.

2009-01-02 @ 18:26:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback