Helicopter

Hi lovers!

Som jag namnde i "Jonas slar ut sina tander pa lopande band"-inlagget, sa har jag varit i Edinburgh. Javligt grym stad maste jag saga. Eftersom man har hostlov en vecka tidigare pa den onda sidan av havet sa ska jag till skolan pa tisdag, grymt pa. Nu vaxte min nasa och min tunga blev svart. Hursomhelst, nu sitter jag har i min ensamhet och undrar om jag ska ta tag i mitt liv, borja fika mer, "dricka vin for att det ar gott", ga med i MUF eftersom jag alltid haft "starka asikter om politik", borja ga pa tjejmiddagar, bli ihop med en tio ar aldra civilingengor, promota min blogg, fa 8000 lasare och bli rik som ett troll eeeeller om jag helt enkelt ska sitta kvar har en stund till.

Nu ska jag (fortfarande utan aktiebolag, tio ar aldre partner, pengar eller kaffe latte i handen) glida over till min kare kamrat Louise och klippa en rulle.

Puss hej

Dagens Lat ar BLACK SHOES med THE FILMS

Blod

Fy FAAN. Min kare kamrat Jonas har just slagit ut sina tva framtander, jag lider verkligen med honom. Fan jag kan inte tnaka pa ngt annat an bilden av hans groteskt blodiga mun.. Fy helvete.
Imogon ska jag till Edinburgh, men det skiter jag i.

Dagens Lat ar This Modern Love med Bloc Party

Jag ar verkligen sa himla snygg!

Idag fyller min blogg 1 ar. Grattis till den. Resten av inlagget kommer att levereras blondinbellastyle. Grattis till er:

Jag kanner verkligen att jag har utvecklats sa himla mycket under den har tiden, jag har blivit valdigt aktiv inom politiken och traffat sa manga underbara manniskor! Det ar sa himla sjukt att nagon laser min blogg i annat syfte an att skratta for att jag ar sa dalig, det tycker jag ar himla kul! Jag menar, jag ar ju bara en bortskamd tjej som lever av min pappa som driver mig i allting jag gor, jag kan inte skriva och anda har jag 8000 lasare om dagen, sa himla rolgit verkligen! Iaf, jag vaknade idag och sen blev det superstressigt som vanligt, jag var tvungen att fika med jonas, och sen hade jag mote med min bloggmanager och efter det sa var det en jatte rolig (akta sarskrivningen) fotografering, egentligen inget ovanligt nar man skriver en hyffsat kand blogg. Allting var rosa, SAKLART. Det gick jattebra, jag ar verkligen sa himla snygg! Efter det sa fikade jag med Gustaf, han ar verkigen en mysig kille, vi maste traffas oftare!

Dagens lat ar GRASS med ANIMAL COLLECTIVE


Ibland maste man bara alska tta


image14
Dagens lat ar SILLY CRIMES med TTA

Everyone's a V.I.P to someone!

Saker forandras inte alltid lika mycket som man tror.

Mycket kort utdrag fran min dagbok, fredagen den 10e Oktober 1998

Idag ska jag pa disco.

Min blogg, Fredagen den 12e Oktober 2007

Idag ska jag pa disco.

Som sagt: Idag ska pa ett obligatoriskt disco med resten av min klass och nagra hostforaldrar. Kan ju saga att jag har varit mer taggad infor saker tidigare.

Da gick jag i tvaan, nu gar jag i tvaan.

Dagens Lat ar DISCO 2000 med PULP

Stureplan - Mer an bara utsidan

Insidan räknas också!
Stureplan kör ångvält över samhällets ytlighet - och hyllar folks inre kvaliteter.

På allmän begäran fortsätter Stureplan att motverka samhällets ytlighet, genom att premiera folk som utmärkt sig med sina inre egenskaper. Följande fem hjältar kan komma förbi redaktionen i veckan och kvittera ut sitt pris (en speciellt framtagen sammanställning av de vassaste bloggkommentarerna i september månad).

Av nagon anledning vann idoljuryn. Stureplan.se; Sveriges basta humorsajt!

Dagens lat ar CARRY ON UP THE MORNING med BABYSHAMBLES

Huvudvark klockan 11

Av de saker jag helst INTE ar, sa ar bakfull top fem. Fy satan. Igar var jag pa en fest med obegransad gratistillgang pa vin. Farliga grejer det dar, speciellt om det ar lattdrucket saft-rosevin.
Jag laste den har veckans NME nyss, vilket band har fatt "track of the week" om inte Those Dancing Days?
Med risk for att lata som en sur misslyckad 56arig man som jobbat som vaktmastare pa en tryckluftsborrstillverkare i Bagarmossen hela sitt liv, men ar det bara jag som inte tycker att de ar sa javla bra?
Nej, nu ska jag ga och lagga mig igen, Tjo Flojt!

Dagens lat ar LUCIO STARTS FIRES med JOE LEAN AND THE JING JANG JONG


London Calling?

Hi Lovers,

Yours truly has kicked it (old school, of course) in London.

Inte alls sarskillt spannande faktan on Su2s besok i den Brittiska huvudstaden:

1. Att man aldrig kan fa kanna sig stolt i mer an 1,5 vecka... Jag pratar naturligtvis om hur vi klar oss (MIN MODEBLOGG AR BATTRE AN SIGRIDS, EBBAS, MICHAELA FORNIS OCH MASSA ANDRA WANNABEEEEES).
Jag har kunnat kanna mig stolt som medborgare i Svea Rike, eftersom ingen av de andra medborgarna i det iskalla landet med ett av varldens hogsta skattetryck (England ar dock varre, och jag tycker inte att Fredrik Reinfeldt ar en fin kille) har valt att satta pa sig nagot av foljande plagg: Prasselbyxor, mjukisbyxor, byxor som skulle kunna uppfattas som mjukisbyxor, men egentligen ar i ett konstigt syntetsmaterial, skinnvastar med pals pa, turkosa magtrojor.. eller ngt annat som engelsmannen tycker ar snyggt. MEN. Nar vi ska fa en guidad tur pa houses of parlianment hander det vedervardiga. Vi far en SVENSK som guide. Ingenting fel i det, naturligtvis, aven om Mister John Duxbury envisas med att hon ska tala engelska under hela turen. Skitsamma, Vad i HELVETE har hon pa sig om inte: Laga pumps. Svarta Laderbyxor. Brun Polotroja. Brun Skinnvast med vit pals inat, dock utvikt krage, sa att palsen var val synlig. Jag lovar att hela klassen var inne i ett tjockt moln utav "hur fan tankte hon nar hon stod framfor spegeln imorse?" och darmed var helt oformogna att lyssna pa vad hon sa, vilket var svart nog i sig, eftersom hon var den absolut mest ointressanta guiden jag stott pa i hela mitt liv.

2. Ingenting mer intressant hande.

*Har pa-bjornen gett dig nan karlek idag FNIZZ Katten kramar dig*

Yours Truly

Sir Guncelot, Holder of the secret fire, eternal fighter of the evil miss ninja.